Når du skal velge nettsideleverandør er det viktig å stille seg noen spørsmål:

Hvilken plattform bruker nettsideleverandøren?

Om du velger en leverandør som ikke bruker en moderne publiseringsløsning, kan du ende opp med å få en utdatert nettside fra dag en. Vi i Nettkompaniet bruker WordPress som plattform for publiseringsløsningen. Dette er en plattform som brukes av millioner verden rundt. Den er smidig og tilpasningsdyktig og er vel utprøvd, samtidig som den lar deg oppdatere hjemmesidene dine enkelt.

Lager nettsideleverandøren responsive sider og er løsningen tilpasset dagens krav?

I 2015 vil over 50% av alle Google-søk komme fra smarttelefoner. Det er da svært viktig at din nettside er tilpasset både smarttelefoner, nettbrett og vanlig PC. Har du ikke har responsive hjemmesider, viser statistikken at potensielle kunder heller går til konkurrentene for å innhente informasjon.

Er nettsideleverandøren en døgnflue?

Svært mange nettsideleverandører lager noen få nettsider for så å forsvinne fra markedet. Nettkompaniet via Sincos Software AS har vært i markedet i 10 år, har over 800 aktive kunder og har per 01.01.2014 10 ansatte. Du kan derfor være trygg på at vi vil også være i markedet i årene som kommer.

Har nettsideleverandøren gratis support?

Selv om vårt administrasjonspanel er enkelt å forstå, kan det av og til være behov for support. Vår supportavdeling er åpent alle hverdager og vi har også e-post support ut over dette. Tjenesten er selvsagt helt gratis.

Hjemmeside Norbolig